ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΠΟ ανακάλεσε τις προσκλήσεις σε Αγοραστό, Κολυνδρίνη και Μπέο για τον τελικό!

KYPELLO EPO

Κι ενώ κατά τη χθεσινή μέρα η ΕΠΟ, με μία βαρύγδουπη ανακοίνωση, απαντούσε στις κατηγορίες του Ολυμπιακού Π. για προσπάθεια της Ομοσπονδίας να επιτρέψει την είσοδο στο Πανθεσσαλικό ανθρώπους εκτός των συμφωνηθέντων, στη σύσκεψη για τα μέτρα υποχώρησε ακυρώνοντας τις προσκλήσεις.

KEN 728X100

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ στον τελικό είχαν προσκληθεί, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κ. Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Μπέος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Βόλου, κ. Μουλάς. Το απόσπασμα της ανακοίνωσης:

«Η Ε.Π.Ο. ουδέποτε «έδωσε ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας», πολύ περισσότερο ουδέποτε παραβίασε το εγκεκριμένο από τη ΓΓΑ υγειονομικό πρωτόκολλο του τελικού.

Η Ε.Π.Ο. αποδέχθηκε αίτημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας να προσκληθούν στον τελικό, ως θεσμικοί παράγοντες της Περιφέρειας και της Πόλης που φιλοξενεί τον τελικό, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Βόλου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, συνολικά τέσσερα άτομα, τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη αποσταλεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνονται στα 360 άτομα που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο να εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό».

Σήμερα η ΕΠΟ ανακάλεσε τις προσκλήσεις μένοντας εκτεθειμένη στους επίσημους καλεσμένους…

error: Content is protected !!