ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

My Style Rocks – Τζένη Γεωργιάδου: «Δεν θέλω να ακούγονται τέτοια μηνύματα για τα παραπάνω κιλά»

424256



Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00

KEN 728X100 2

 

Ένα σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη για την εμφάνιση της Αρετής Λις στο χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks» έκανε έξαλλη την Τζένη Γεωργιάδου, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τη συμπαίκτρια της.

Συγκεκριμένα ο κριτής ανέφερε ότι το στυλ που επέλεξε στο χθεσινό επεισόδιο η Αρετή, δεν την κολάκευε επειδή η περιφέρειά της είναι ανοιχτή κι έχει πιο μακριά πόδια.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Τζένης Γεωργιάδου η οποία ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή κύριε Κουδουνάρη αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα ειλικρινά γιατί έχετε κάνει κάποια σχόλια για τον σωματότυπό της που είναι απαράδεκτα. Ότι έχει κάποια παραπάνω κιλά. Αυτό δεν έχει να κάνει κάτι με την αισθητική της, έτσι είναι το σώμα της. Δεν θέλω να ακούγονται τέτοια μηνύματα έξω.»

«Είπα κάτι για το σώμα της; Εγώ σαν Στέλιος Κουδουνάρης και σαν σχεδιαστής και επαγγελματίας θεωρώ ότι όλα τα ρούχα δεν πάνε σε όλους τους ανθρώπους. Είπα ότι επειδή έχει πιο ανοιχτή περιφέρεια κι αδύνατα πόδια, αυτή η φούστα δεν της ταιριάζει. Άμα είναι ο καθένας να φορά ότι του κατέβει και να έρχεται εδώ πέρα και να μην μπορούμε να πούμε σου πάει, σε παχαίνει, σε κονταίνει, σε ψηλώνει, να πάμε όλοι σπίτια μας και να τελειώνουμε. Θεωρείς ότι έχω προσβάλει την Αρετή για το σώμα της; Έχεις καταλάβει κάτι λάθος. Είμαι υπέρμαχος της αγάπης για το σώμα, ο καθένας πρέπει να αγαπά τον εαυτό του με τα ρούχα που επιθυμεί, φτάνει να μην προσβάλει και να μην καταπατά τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων. Τα ρούχα δεν πάνε σε όλους, αν δεν συμφωνείς κακώς ήρθες», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!