Η γιαγιά Μανούσαινα ζήτησε μια selfie με τα 100 εγγόνια της

2927645


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020, 16:10

KEN 728X100 2

Εάν ήμασταν στην Κίνα θα λέγανε πως μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, αλλά εδώ σε μια φωτογραφία είναι όλη η ευτυχία! Η Μαρία Παρασύρη-Κλίνη (Μανούσαινα) πρόσφατα είχε μια ιδέα για την οποία κανένας από τους σχεδόν 100 απογόνους της δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση.

«Να μαζευτείτε όλοι μαζί, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, ανίψια να σας δω! Θέλω να μονιάσουμε! Θέλω να είμαστε όλοι μαζί», τους είπε. Κανένας δεν της χάλασε το χατίρι. Πρόσφατα έγινε η συνάντηση σε «ουδέτερο χώρο». Στο Γενί Γκαβέ, όχι στα Ζωνιανά όπου μένει η 81χρονη Μανούσαινα, τους είδε σχεδόν όλους να έρχονται από όλη την Κρήτη για να τη συναντήσουν!

Περίπου 100 είναι όλοι μαζί. Τα παιδιά της, ο αδερφός της, τα πρώτα ανίψια, τα εγγόνια, τα δισέγγονα. Και σίγουρα θα δει και μερικά τρισέγγονα ακόμη διότι ορισμένες δισεγγονές της ετοιμάζονται για γάμο!

«Αυτή είναι η λύση και για την Ελλάδα, μια Μανούσαινα», έλεγε ένας εγγονός υπονοώντας το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας που βέβαια στα Ζωνιανά το έχουν λύσει καθώς η μέση οικογένεια έχει 5 και 6 παιδιά!

«Φέρε επαέ τα κοπέλια, τα εγγόνια και τα δισέγγονα μόνο να βγάλουμε μια φωτογραφία, άλλοι δεν χωρούνε», είπε. Και πήγαν όλοι να φωτογραφηθούν με τη γιαγιά!

«Και να φανταστείτε ότι από τη φωτογραφία λείπουν 7-8 εγγόνια ακόμη», λέγανε τα παιδιά της, που συμπλήρωναν ότι είναι… μια τυπική Ζωνιανή οικογένεια, αφού μπορεί άλλοι να έχουν περισσότερους απογόνους και από τη Μανούσαινα!

Πηγή: cretalive.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020, 16:10

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!