Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Μαραβέγια για τη νέα σχολική χρονιά

67897283 10219962668398130 4045570347691409408 o
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, εύχεται σε γονείς και μαθητές, σε μήνυμα που απευθύνει:

KENT728X100 1

“Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει, υπό πρωτόγνωρες και παράλληλα περίεργες συνθήκες.

Η Πολιτεία έχει ήδη προχωρήσει στις αναγκαίες διοικητικές και παιδαγωγικές ενέργειες, προκειμένου να λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες στη χώρα μας με πληρότητα βιβλίων, εκπαιδευτικών, διδακτικών μέσων και εξοπλισμού αλλά και με την απαιτούμενη ασφάλεια για την υγεία εκπαιδευτικών και μαθητών.

Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς για την ετοιμότητα που επέδειξαν την προηγούμενη χρονιά και για την ενεργό συμμετοχή τους στη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη θερμή ευσυνειδησία και τον υπερβολικό ζήλο τους, κατά την υλοποίηση του παιδαγωγικού τους λειτουργήματος.

Τους εύχομαι, επίσης, να συνεχίσουν απρόσκοπτα το παιδαγωγικό τους έργο, συμβάλλοντας στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών και στη βιώσιμη λειτουργία των σχολείων.

Εύχομαι καλή χρονιά και στον μαθητικό πληθυσμό του Νομού μας και της χώρας μας και αισιοδοξώ ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στις νέες συνθήκες με την αρωγή και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών.

Καλή χρονιά, όμως, και στους γονείς, που θα πρέπει να στηρίζουν το έργο των εκπαιδευτικών και την προσπάθεια των παιδιών τους.Τέλος, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αυτή η σχολική χρονιά θα ολοκληρωθεί, χωρίς την ύπαρξη προβλημάτων, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την καλλιέργεια των γνωστικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων των μαθητών μας και, κατά συνέπεια, για την ομαλή σχολική και κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Καλή Σχολική Χρονιά!!”

error: Content is protected !!