ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταγγελία αναγνώστη: Εγκαταλειμμένο σπίτι – υγειονομική “βόμβα” στη Λάρισα

20200915 080133 resized kassandras
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την παρέμβαση των αρχών για ένα “ημιεγκαταλελειμμένο σπίτι στο τέρμα της οδού Κασσάνδρας, στον υπαίθριο δημοτικό χώρο ελεύθερης στάθμευσης, στην οδό Καλλιθέας” ζητά αναγνώστης του onlarissa.gr με επιστολή που κοινοποίησε και στο δήμο Λαρισαίων, επισυνάπτοντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες.

Αναλυτικά η επιστολή του αναγνώστη: “Απευθύνομαι αρχικά στον αρμόδιο αντιδήμαρχο μήπως και επιτέλους δοθεί κάποια λύση στο χρονίζον πρόβλημα που απασχολεί την συνοικία μας.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από ένα ημιεγκαταλελειμμένο σπίτι στο τέρμα της οδού Κασσάνδρας, στον υπαίθριο δημοτικό χώρο ελεύθερης στάθμευσης, στην οδό Καλλιθέας.

Δεν γνωρίζω τίνος αρμοδιότητα είναι ο καθαρισμός ή το γκρέμισμα των κτισμάτων αυτών καθώς και της κοπής του τεράστιου δέντρου που πλέον στέκει απειλητικά πάνω από αυτοκίνητα και αυλές των παρακείμενων σπιτιών αλλά πρέπει να δοθεί λύση άμεσα.

Ειδικά την σημερινή μέρα,Τετάρτη που πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά στον χώρο εκεί και θα χρησιμοποιηθεί και ως υπαίθρια τουαλέτα, με ότι κίνδυνους εγκυμονεί για τους περίοικους.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί τον καθαρισμό και την ρυμοτόμηση του εν λόγω οικόπεδου, μιας και αποτελεί τμήμα της οδού Καλλιθέας,όταν αποφασιστεί η διάνοιξη της, άλλα δυστυχώς παρέμεινε στις υποσχέσεις.

Ελπίζω σύντομα σε απάντηση σας. Τουλάχιστον ας γίνει η κοπή του δέντρου και ο καθαρισμός,περίφραξη του χώρου σας παρακαλώ.

Επισυνάπτω τις φωτογραφίες για να αντιληφθείτε το μέγεθος του κίνδυνου από τα γκρεμίσματα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες:

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!