ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Βόλου: Στη διάθεση Ολυμπιακού και Νίκης το στάδιο της Νεάπολης

blogger image 719205224
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει την πρόθεσή του να παραχωρήσει το στάδιο της Νεάπολης στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου, εξέδωσε ο Δήμος Βόλου.

Η ανακοίνωση:

Αναφορικά με την παραφιλολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες από συγκεκριμένους κύκλους και για λόγους που πλέον είναι εμφανείς σε όλους για δήθεν αποκλεισμό ποδοσφαιρικών ομάδων από τη χρήση δημοτικών εγκαταστάσεων – γηπέδων και ιδιαίτερα της Νεάπολης ξεκαθαρίζουμε γα πολλοστή φορά τα εξής:

Το γήπεδο της Νεάπολης βρίσκεται, όπως και πέρυσι, στη διάθεση τόσο του Ολυμπιακού Βόλου όσο και της Νίκης Βόλου προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για ένα αγώνα και μια προπόνηση κάθε εβδομάδα, με το συμβολικό τίμημα των 50 ευρώ και με μόνη υποχρέωση να φροντίζουν για την συντήρησή του.

Οι διαμαρτυρίες, από πλευράς παραγόντων του Ολυμπιακού Βόλου περί δήθεν διακρίσεων και αποκλεισμού τους από τη χρήση του γηπέδου δεν αποτελούν παρά προφάσεις που πρόδηλα θέλουν να καλύψουν άλλες αδυναμίες και λάθος χειρισμούς από πλευράς τους, που έφεραν την ομάδα σε αυτή την δεινή θέση.

Οι πολίτες του Βόλου που για μια εξαετία τώρα διαπιστώνουν ότι η Δημοτική μας Αρχή διοικεί χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις μεταξύ πολιτών, κοινωνικών ομάδων και φυσικά συλλόγων. αντιλαμβάνονται ποιοι και γιατί ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για να αποπροσανατολίσουν τους φιλάθλους από τις ευθύνες για το γεγονός ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρρευση.

Σε κάθε περίπτωση και για να κλείσει το θέμα άμεσα, επαναλαμβάνουμε ότι το γήπεδο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου με μόνο όρο την ανάληψη της ευθύνης για την συντήρησή του. Αν δεν μπορούν να αναλάβουν ούτε αυτή, τότε είναι άξιοι της τύχης τους.

Καλή συνέχεια και καλό χειμώνα

error: Content is protected !!