Ο Mickey Rourke συγκλονίζει: «Είχα ιδιαίτερα βίαιη παιδική ηλικία»!

424618
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, 20:00

KENT728X100 1

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη και εξομολογήθηκε άγνωστες και πολύ δύσκολες πτυχές της ζωής του και ειδικά της παιδικής του ηλικίας.

«Δεν έχω σεβασμό σε αυτό το επάγγελμα επειδή άλλαξε πολύ τα τελευταία 20 χρόνια. Ένας μέτριος έως κακός ηθοποιός αν μπει σε μια μεγάλη ταινία που κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια και φέρει έσοδα στα ταμεία γίνεται σούπερ σταρ ακόμη κι αν είναι κακός ηθοποιός. Και το Χόλιγουντ είναι γεμάτο τέτοιους. Είναι θέμα συστήματος και διασυνδέσεων» είπε ο Ο Mickey Rourke για το Χόλιγουντ και την ηθοποιία.

«Δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα το παρελθόν, δεν μιλάω για αυτό. Είχα ιδιαίτερα βίαιη παιδική ηλικία. Η μητέρα μου παντρεύτηκε έναν βίαιο αστυνομικό που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να σκοτώνει στο ξύλο εμένα και τον μικρό αδελφό μου από τότε που ήμουν 6 μέχρι τα 16 μου. Και με επηρέασε έντονα γιατί ήταν ωμή βία και δεν μπορούσα να μιλήσω στα κορίτσια. Όταν έπαιζα σε ομαδικά σπορ ήμουν πάντα μόνος γιατί δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τους συμπαίκτες μου εξαιτίας της ντροπής για αυτό που γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ήταν εφιάλτης και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο αληθινός πατέρας μου δεν ήρθε να με σώσει και γιατί η μητέρα μου το άφηνε να συμβεί. Έγινα σκληρότερος από ντροπή» εξομολογήθηκε.

«Ο μικρότερος αδελφός μου, Joe, πέθανε στα χέρια μου 11 χρόνια πριν και υπέφερε και οι νοσοκόμες μου είπαν ότι δεν πρόκειται να φύγει αν δεν νιώσει ότι είσαι εντάξει και πρέπει να του το πεις» αποκάλυψε.

«Οτιδήποτε κι αν συμβεί σε μια σχέση ειδικά αν είναι μακρόχρονη και συνοδεύεται από βαθιά αγάπη αυτός που πρέπει να κατηγορήσεις αν δεν λειτουργεί η σχέση είναι ο εαυτός σου και όχι το άλλο πρόσωπο» δηλώνει ως απόσταγμα σοφίας από τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

error: Content is protected !!