«Καρφιά» Μπέου: Κυκλοθυμικός ο Μαρινάκης – Ήθελε μπέιμπι λίνο ο Ταξίαρχος

μπεος μαρινακης 1
stergiou
fotou
728x110 3

Στο θέμα της διοργάνωσης του Τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο και του αποκλεισμού των τοπικών παραγόντων με τη μέθοδο της ανάκλησης προσκλήσεων, αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος.

728X100 3

Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε ξεκάθαρα για παρέμβαση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ επιτέθηκε και στον Ταξίαρχο της Θεσσαλίας που ενέδωσε στις πιέσεις του επιχειρηματία.

«Ο Μαρινάκης είναι κυκλοθυμικός. Κάνει επίδειξη δύναμης. Εγώ δεν είπα οτι είμαι πιο δυνατός. Εγώ τον γνωρίζω χρόνια. Στον Μαρινάκη, μπορεί να έχει κάνει χίλια καλά και να του κάνεις κι ένα κακό. Θα κρατήσει το κακό. Ήθελε να μην πάω στο γήπεδο. Κι όμως βρέθηκε ένας Ταξίαρχος, με τον οποίον μίλησα τηλεφωνικά 6-7 φορές και με παρακάλεσε να μην πάω στον Τελικό για να είναι ήρεμα τα πράγματα. Μάλιστα μου είπε οτι βγαίνει στη σύνταξη σε έναν χρόνο και δεν ήθελε μπλεξίματα. “Ακόμα καλύτερα, του είπα, θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Αμα φοβάσαι τι θες να κάνω; Να σου φέρω μπέιμπι λίνο;” ήταν ένα μέρος της τελευταίας συνομιλίας μεταξύ του Αστυνόμου και του δημάρχου.

error: Content is protected !!