Νέα δήλωση Αγραφιώτη με «καρφί» στον Θεοδώρου

0634096001486675488 3
milonas 728x90 1
728x110 2

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του συμβιβασμού μεταξύ του νυν και του πρώην προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου, και η δημοσιοποίηση της δήλωσης Αγραφιώτη “άναψε φωτιές”.

Ο Άγγελος Αγραφιώτης σε νέα δήλωσή του αναφέρει:

«Είναι πρωτοφανές, τα περιεχόμενα δικαστικών συμβιβασμών να μεταφέρονται στα ΜΜΕ και μάλιστα αποσπασματικώς προς δημιουργία εντυπώσεων.

Ανέκαθεν ο άγραφος Νόμος της Ηθικής επέβαλε σχετικό καθήκον εχεμύθειας. Αφού όμως έγινε τούτη η πρωτοτυπία ενδιαφέρον θα είχε να γίνει ολοκληρωμένα και να διάβαζε το κοινό και όλα όσα συνέβησαν χθες στη δικαστική αίθουσα, από αρχής μέχρι τέλους, αλλά και προηγουμένως.

Ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που συμβιβάζονται δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όπως θέλει ο κ. Θεοδώρου να παρουσιάσει με τις δηλώσεις του και όπως συμβαίνει στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το Ορφανοτροφείο, εκεί όπου μεγάλωσα και γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει.

Υπάρχει ωστόσο ένας τρίτος, που πραγματικά νίκησε σε τούτο το συμβιβασμό, κι αυτός είναι η ελευθερία της έκφρασης της υποκειμενικής κρίσης, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά θεμέλια κάθε δημοκρατικής κοινωνίας, μια από τις πρωταρχικές προϋποθέσεις για την πρόοδο και ανάπτυξη του ατόμου και αυτό μου εμπνέει αισιοδοξία.»

error: Content is protected !!