ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Μπίζιου – Βορίδη εφ’ όλης της ύλης

02 119565508 246375140012583 1772938618789321317 n 780x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Δωρεάν ο εμβολιασμός των ζώων στις περιοχές που εντοπίζονται εστίες καταρροϊκού πυρετού. Την διαβεβαίωση αυτή έλαβε από τον υπουργό κ. Μάκη Βορίδη η βουλευτής του νομού Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου, ικανοποιώντας το αίτημα των κτηνοτρόφων του νομού μας.

Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η κα Μπίζιου έθεσε υπόψη του υπουργού μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τους γεωργούς και κτηνοτρόφους του νομού Λάρισας, βάζοντας ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης το κόστος του αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος και πετρελαίου. «Οι αγρότες επιζητούν την απλούστευση των διαδικασιών από τη ΔΕΗ, ώστε να έχουν τη δυνατότητα αποπληρωμής των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος κατά το χρόνο εκταμίευσης των επιδοτήσεων και όχι κάθε μήνα ή δίμηνο», υποστήριξε η Λαρισαία βουλευτής, ενώ ειδική αναφορά έγινε στην αποζημίωση από τα ΠΣΕΑ για το 2017 αλλά και στο φράγμα της Σκοπιάς στον Ενιπέα.

Μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πόρτα του γραφείου του υπουργού είναι πάντα ανοιχτή και γι’ αυτό θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, για μια ακόμα φορά. Είναι ανοιχτή για όλους τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα της χώρας και αυτό είναι κάτι που οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, του το πιστώνουν πλέον καθημερινά.

Ο κ. Βορίδης δεσμεύτηκε να εξετάσει με προσοχή όλα τα θέματα που του έθεσα και να δώσει άμεσα τις προσήκουσες απαντήσεις. Η κυβέρνηση μας αποδεικνύει καθημερινά πως ο πρωτογενής τομέας της χώρας αποτελεί βασικό μοχλό στην προσπάθεια για ανάπτυξη και εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας».

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!