Έξαλλος ο Τσίπρας με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο

tsipras deth twitter

Σε ανώτατο επίπεδο εντός του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε η δυσαρέσκεια για τον τρόπο που λειτουργεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας.

KEN 4

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα της δημοσκοπικής καθίζησης και της εκλογικής ήττας κάνοντας άνοιγμα στην κοινωνία.

Για τον λόγο αυτό άλλαξε μέχρι και το λογότυπό του, αλλά και το όνομά του, αφού επίσημα προστέθηκε το “Προοδευτική Συμμαχία” στον τίτλο του, για να περιγράψει τις προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία ενός κεντροαριστερού κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr ο τέως Πρωθυπουργός είναι έξαλλος τις τελευταίες ώρες με τα τοπικά στελέχη της Πλατείας Ελευθερίας, αφού αγνοούν επιδεικτικά τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Η κ. Χρυσοβελώνη είναι πρώτη επιλαχούσα βουλευτής Μαγνησίας, παρότι προέρχεται από έναν άλλον πολιτικό χώρο και αποτέλεσε δύο φορές την προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για κυβερνητική θέση, ως Υφυπουργός Υποδομών και Υφυπουργός Εσωτερικών.

Αφορμή για την έκρηξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε η επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος στον Αλμυρό Μαγνησίας, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Αύριο, την περιοχή θα επισκεφθούν ο Νίκος Παππάς και ο Κ. Ζαχαριάδης. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας δεν προσκάλεσε την τ. Υφυπουργό ώστε να συμμετέχει στο κλιμάκιο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη δυσφορία τόσο της ίδιας, όσο και των στενών συνεργατών του κ. Τσίπρα, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν τις ισορροπίες και να “ανοίξουν” το κόμμα στην κοινωνία.

“Τέτοιοι χειρισμοί είναι απαράδεκτοι και υπονομεύουν την προσπάθεια που κάνουμε” είπε στο TheNewspaper.gr κορυφαίο στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα, αν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη θα συμμετέχει αύριο στην επίσκεψη του κλιμακίου.

error: Content is protected !!