Αχιλλέας Μπέος: Ο Μεϊκόπουλος μπλόκαρε την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου στον Δήμο Βόλου

Beos 2
milonas 728x90 1
728x110 2

Tην αποκάλυψη οτι το 2015 ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μπλόκαρε με παρέμβασή του στο ΤΑΙΠΕΔ την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου στον Δήμο Βόλου, έκανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Αφορμή στάθηκε η νέα αναβολή στην υπογραφή των σχετικών συμβάσεων την περασμένη Τρίτη, αφού δύο υπηρεσιακοί παράγοντες ανέβαλαν την υπόθεση.

Να σημειωθεί οτι και τα άλλα δύο στάδια που κατασκευάστηκαν για να φιλοξενήσουν μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 έχουν παραχωρηθεί στου Δήμους. Πρόκειται για το Πανπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα και το Παγκρήτιο στο Ηράκλειο.

Το αίτημα να περάσει το Πανθεσσαλικό στα χέρια του Δήμου Βόλου είναι πάγιο για τη δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου και πλέον υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Η συντήρηση του σταδίου στοιχίζει σήμερα στην Πολιτεία περίπου 1.000.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς του δημάρχου Βόλου, όταν περάσει στα χέρια του Δήμου, το κόστος θα μειωθεί τουλάχιστον κατά 50%.

«Θέλουμε να αξιοποιήσουμε αυτό το στάδιο για τους πολίτες. Να μην ερημώνει, αλλά μαζί με τα άλλα γήπεδα και τις αθλητικές υποδομές που υπάρχουν στην περιοχή και το Ποδηλατοδρόμιο που θα κατασκευαστεί να γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό χωριό» δήλωσε ο κ. Μπέος και συνέχισε: «Το 2015 ο βουλευτής Μεϊκόπουλος σταμάτησε τις υπογραφές. Μου το είπε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ στον οποίον έκανε παρέμβαση. Αλλά όσο κι αν δε θέλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει».

error: Content is protected !!