«Συμβαίνει τώρα»: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra

26155261 948858298604359 9041744436911931392 n
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Kάθε μεσημέρι στις 15.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης και οι συνεργάτες του σε ολόκληρη τη Θεσσαλία θα μας ενημερώνουν για όλα τα σημαντικά θέματα της ημέρας που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα φέρνουν στο προσκήνιο τα θέματα που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ώρες.

KENT728X100 1

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 15.00 στον ASTRA, η εκπομπή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, θα δίνει ολοκληρωμένα, με σαφήνεια και συνέπεια όλες τις πληροφορίες για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, τις εξελίξεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό, την κοινωνία, την πολιτική, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας, αναλυτικά όλα τα θέματα της οικονομίας, τα εργασιακά, αλλά και τις αλλαγές που προκύπτουν και επηρεάζουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό μας.

Το ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ είναι ένα νέο σύγχρονο δελτίο ειδήσεων, δίνοντας βήμα και χρόνο σε όλες τις φωνές. Κυρίως όμως θα μεταδίδει όλες τις ειδήσεις, την ώρα που συμβαίνουν.

Τον πρώτο λόγο θα έχουν οι πολίτες, που θα επικοινωνούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας -αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής- για θέματα που τους απασχολούν και με τη βοήθεια ειδικών θα δίνονται απαντήσεις.

Ιδιαίτερη βαρύτητα και λόγω των εξελίξεων θα δοθεί σε θέματα υγείας, στην πορεία της πανδημίας , αλλά και στις προκλήσεις που δέχεται η χώρα μας από τον Τουρκικό παράγοντα. Αναλυτές, επιστήμονες, Καθηγητές και άνθρωποι της «πρώτης γραμμής» θα δίνουν απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Τα πρόσωπα της επικαιρότητας θα μιλούν στο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ και μέσα από μια ρεαλιστική αλλά και αισιόδοξη ματιά θα ξεδιπλώνουμε όλες τις πτυχές της ειδησεογραφίας.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Πρεμιέρα 21 Σεπτεμβρίου 15:00-17:00 | ΑSTRA

error: Content is protected !!