Ζέττα Μακρή: Η κυβέρνηση ξεκίνησε την καταβολή χρημάτων για την ανακούφιση των πληγέντων

makri xatzikiriakos 2
milonas 728x90 1
728x110 2

Μόλις τώρα η κυβέρνηση ανακοίνωσε τις αποζημιώσεις που καταβάλλονται ως άμεση ανακούφιση για τις πληγείσες από την θεομηνία περιοχές. Εννοείται, ότι τα χρήματα αυτά, αποτελούν το πρώτο ποσό και όχι τη συνολική βοήθεια και ενίσχυση. Από το συνολικό πόσο των  δεκαπέντε εκατομμυρίων εκατό χιλιάδων (15.100.000) ευρώ που δίδεται στους δήμους της Θεσσαλίας ο δήμος Αλμυρού θα λάβει ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Η δε περιφέρειαΘεσσαλίας, από το συνολικό ποσό τωνέξι   εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ που λαμβάνουν οι περιφέρειες Στερεάς Ελλάδος, Θεσσαλίας και Ιονίων Νήσων θα λάβει τρία εκατομμύριαπεντακόσιες χιλιάδες ευρώ. Το συνολικό ποσό των ενισχύσεων των δήμων και των περιφερειών ανέρχεται σε είκοσι επτά  εκατομμύρια εννιακόσιες χιλιάδες ευρώ .

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως,καταβάλλει χρηματικό ποσό για την ανακούφιση των πληγέντων πριν καν ολοκληρωθεί, η αποτίμηση των ζημιών μετά το πέρας της οποίας, θα γίνει εκταμίευση χρημάτων ικανών να ανακουφίσουν τους πληγέντες.

error: Content is protected !!