ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Bittersweet symphony, this life

2020 09 09 9.32.21 μμ 1
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Kαλησπέρα βρε γλυκουλίνια. Σας έλειψα έτσι λίγο; Εμένα καθόλου αλλά και τι να κάνω; Για πείτε μου τα νέα σας. Καμμιά καινούργια μασκούλα πήραμε; Δε σας θέλω μονότονους ο κορώνα ήρθε και θα μείνει.

KEN 1

Λοιπόν, μιας και έχω καιρό για καλή σας πάντα τύχη, να γράψω για ψυχολογικά, συμπεριφορικά, ανθρωπιστικά, σήμερα θα το κάνω. Όποιος ζοριστεί inbox me, ε; Στο θέμα μας.

Βλέπω και ακούω καθημερινά, καταστροφές, δυσκολίες επιβίωσης, αρρώστιες μη αναστρέψιμες η και αναστρέψιμες, πολλά. Ταυτόχρονα παρατηρώ, τις αντιδράσεις των ανθρώπων στα όποια δεινά λαμβάνουν χώρα στη ζωή τους.

Έχοντας η ίδια φτάσει σε άσχημα σημεία δύο φορές στη ζωή μου, έχω αναθεωρήσει και κάνει στροφή σχεδόν εκατό μοιρών. Μιας και έχω την αντίληψη, πως πολλά από αυτά που μας συμβαίνουν, είναι αόρατα χαστούκια για κάποιου είδους αφύπνιση. Είναι απορίας άξιο λοιπόν, πως άνθρωποι που ακούν και βλέπουν τι συμβαίνει παρα έξω, ή ακόμα χειρότερα έχουν βρεθεί σε θέση δυσμενή, ο καθένας για τους λόγους του, κατακλύζονται από ζήλια, από άνευ λόγου μένος, από μικροψυχία, κακία, γενικότερα συναισθήματα που είναι φύση θέση δηλητηριώδη.

Μου είναι τουλάχιστον δυσνόητο, πως οι άνθρωποι αυτοί, αντί να ασχοληθούν με το πως θα εξελιχθούν ως όντα, ή πως θα ομορφύνουν τη καθημερινότητα τους πχ, ασχολούνται με το πως θα υπονομεύσουν άλλους ανθρώπους, πως θα δημιουργήσουν ίντριγκες, κοντολογίς, πως από όπου παιρνούν, θα σπέρνουν διχόνοια επειδή οι ίδιοι είναι δυστυχείς. Το ευτύχημα είναι, ό,τι για να συμβούν όλα αυτά, θα πρέπει κάποιος να τους το επιτρέψει. Ή να τον αγγίζουν λερωμένοι και «λίγοι» άνθρωποι. Το δυστύχημα είναι, ό,τι κάποια στιγμή, όλη αυτή η τοξικότητα θα επιστρέψει πίσω σε αυτόν που την έσπειρε. Συμπέρασμα: Για να ρίξετε έναν βράχο με γυμνά χέρια, χρειάζεται υπέρ άνθρωπη δύναμη. Πράγμα αδύνατο δηλαδή. Κάποια στιγμή θα βαρεθείτε να σπρώχνετε, μιας και ο βράχος, θα στέκεται εκεί που τον αφήσατε.

Αγέρωχος, ακλόνητος και ακούνητος. Εξελιχθείτε προτού η ζωή το κάνει για σας. Άτσαλα.

error: Content is protected !!