Χειροπέδες στον «ποντικό» της εκκλησίας στη Βρύναινα Αλμυρού

ΣΥΛΛΗΨΗ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ 1
milonas 728x90 1
728x110 2

Συνελήφθη σήμερα (22/09) το μεσημέρι, στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, ο δράστης που διέρρηξε Ιερό Ναό στη Μαγνησία και αφαίρεσε εκκλησιαστικά αντικείμενα αξίας.

Ο  30χρονος άνδρας συνελήφθη διότι στις 17 Σεπτεμβρίου εισήλθε στον ιερό ναό της Βρύναινας του Αλμυρού , παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε αντικείμενα όπως (ευαγγέλιο, τάματα, ιερά σκεύη κ.α.) που προοριζόταν για θρησκευτική λατρεία.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 19 Σεπτεμβρίου μετέφερετα τα αντικείμενα και τα πούλησε σε δύο κοσμηματοπώλες του Αλμυρού, ηλικίας 75 και 42 ετών.

Αστυνομικοί αναζήτησαν τον 75χρονο, ο οποίος αποδέχθηκε τα προαναφερόμενα και μαζί με τους αστυνομικούς μετέβησαν σε αποθήκη του σπιτιού του, όπου τους παρέδωσε έναν μαύρο αστυνομικό σάκο και μία δερμάτινη τσάντα, που περιείχαν τα κλεμμένα αντικείμενα.

Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αναγνωρίστηκαν από τον ιερέα του ναού. Σε βάρος των δύο κοσμηματοπωλών σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος ενώ σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

error: Content is protected !!