Εγκρίθηκε η παράταση των αιτήσεων της προκήρυξης 6Κ/2020 ΑΣΕΠ με πρωτοβουλία Μπουκώρου

mpoukoros 2
milonas 728x90 1
728x110 2

Εγκρίθηκε η παράταση των αιτήσεων για την προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ, μέχρι και την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020, μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας. Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Πιο αναλυτικά, ο βουλευτής Μαγνησίας, με ερώτησή του προς τους αρμόδιους υπουργούς, μετέφερε το αίτημα των πολιτών που διαμένουν στις πληγείσες περιοχές, από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό», για ίση και απρόσκοπτη πρόσβαση στη διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΑΣΕΠ, το οποίο και έγινε άμεσα αποδεκτό.

Ως εκ τούτου, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) ενέκρινε την παράταση των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις κατηγορίες των υποψηφίων των βαθμίδων Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) μέχρι και την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για τη συγκεκριμένη κατηγορία διενεργούνται μόνο ηλεκτρονικά και  έληγαν σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου 2020. Δεδομένων, όμως, των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν σε πολλές περιοχές τις επικράτειας, εξαιτίας του  μεσογειακού κυκλώνα, μεταξύ των οποίων του Αλμυρού, των Φαρσάλων, της Καρδίτσας και της Κεφαλονιάς, ήταν απαραίτητο να διασφαλιστεί και να διευκολυνθεί η ίση και απρόσκοπτη πρόσβαση στην διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, για όλους τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους της χώρας. 

Ο Χρήστος Μπουκώρος με την αναγγελία της παράτασης των αιτήσεων για την συγκεκριμένη προκήρυξη- η οποία συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον των πολιτών- εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση λήψη της απόφασης από τα αρμόδια υπουργεία.

error: Content is protected !!