ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταδικάστηκε ο Γ. Καραμέρος για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Θ. Τζήμερου

2933238


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 14:54

Για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Θ. Τζήμερου καταδικάστηκε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γ. Καραμέρος για tweets στα οποία ισχυριζόταν ψευδώς ότι ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» γρονθοκόπησε την τότε περιφερειακή σύμβουλο και μέλος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.

Μετά από αρκετές αναβολές, εκδικάστηκε την Τετάρτη 16/9 η μήνυση που είχε υποβάλει ο κ. Τζήμερος κατά του Γ. Καραμέρου. Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, η πρόεδρος συμφώνησε και στον Γ. Καραμέρο επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Να σημειωθεί ότι δεν είχε προσέλθει κανείς ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γ. Καραμέρου και η κλήτευση της κας. Μπαλού διατάχθηκε από το ίδιο το δικαστήριο. 

Όπως έγραψε στο Twitter o κ. Τζήμερος, «το δικαστήριο δέχθηκε ότι το περιώνυμο γρονθοκόπημα στην Μπαλού ουδέποτε συνέβη, ο Καραμέρος επινόησε αυτή την ιστορία για να με πλήξει πολιτικά, και τον καταδίκασε. Για λύπηση ήταν και η Μπαλού που ήρθε ως μάρτυς και προσπαθούσε η έρμη να περιγράψει το τι της συνέβη».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 15:00

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!