ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Sylvester Stallone

425227
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, 09:20

KENT728X100 1

Την τελευταία της πνοή στα 98 της χρόνια άφησε η μητέρα του Sylvester Stallone, Jackie Stallone.

Η γνωστή αστρολόγος και παραγωγός αγώνων πάλης «πέθανε στον ύπνο της όπως επιθυμούσε», δήλωσε ο μικρότερος γιος της, Frank.

«Ήταν δύσκολο να μην την συμπαθήσεις, υπήρξε ένας πολύ εκκεντρικός και εκρηκτικός άνθρωπος. Το μυαλό της παρέμεινε κοφτερό μέχρι την ημέρα που πέθανε» πρόσθεσε σε ανάρτηση στο Instagram.

Η Jackie Stallone έφυγε από το σπίτι της στην Washington όταν ήταν μόλις 15 ετών για να εργαστεί σε τσίρκο. Εργάστηκε ως ακροβάτης για δυο χρόνια πριν ξεκινήσει να δουλεύει ως κορίτσι της χορωδίας στο Broadway. Λάτρης της καλής φυσικής κατάστασης στις γυναίκες, στη δεκαετία του 1950 άνοιξε ένα γυμναστήριο μόνο για γυναίκες, το Barbella’s, και γύρισε σχετικά βίντεο για την τοπική τηλεόραση.

Την δεκαετία του 1980 εμφανίστηκε στο πρόγραμμα «GLOW: Gorgeous Ladies of Wrestling», που καθιέρωσε την γυναικεία πάλη στην τηλεόραση. Το 1989 έγραψε το βιβλίο «Star Power: An Astrological Guide to Supersuccess» και ξεκίνησε να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις ως αστρολόγος και μέντιουμ. Για καιρό, είχε την δική της τηλεφωνική γραμμή μέντιουμ, και ισχυρίστηκε επίσης πως δημιούργησε τον όρο «rumpology», που περιγράφει την τέχνη της μελλοντολογίας διαβάζοντας τις γραμμές των οπισθίων.

Η Jackie Stallone παρέμενε δραστήρια ακόμη και στα 90 της, σηκώνοντας βάρη και κάνοντας ακροβατικά, προσπαθώντας ταυτόχρονα να «σβήσει» τα σημάδια του χρόνου με μια σειρά από πλαστικές επεμβάσεις, τις οποίες αργότερα μετάνιωσε.

error: Content is protected !!