Αθωώθηκε ο Μπέος στο Εφετείο: «Τη συμπάθειά μου στην οικογένεια Καρεκλίδη»

mpeos new 2
milonas 728x90 1
728x110 1

Αθώος κρίθηκε ο Αχιλλέας Μπέος από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων όπου και προσέφυγε μετά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, μετά από κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς του Αρχιμήδη Καρεκλίδη για παράβαση καθήκοντος.

Ο Δήμαρχος Βόλου δήλωσε μετά την αθωωτική απόφαση:

Απάντηση, και μάλιστα ηχηρή, σε μια κατασκευασμένη σε βάρος μου κατηγορία περί δήθεν παράβασης καθήκοντος έδωσε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων που με κήρυξε πανηγυρικά αθώο και εξαφάνισε την πρωτόδικη ποινή που μου είχε επιβληθεί και για την οποία η γνωστή οικογένεια φοροφυγάδων Καρεκλίδη, με τη διαπιστωμένη διαπλοκή με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς, πανηγύριζε!..

Βεβαίως η απόφαση αυτή του Ανώτερου Δικαστηρίου δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν στην πρωτόδικη απόφαση, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί και ανθίσταται σε πιέσεις οργανωμένων ομάδων και συμφερόντων.

Στην οικογένεια Καρεκλίδη και το νεότερο μπουμπούκι, τον ανθό της, τον Αρχιμήδη, και σε όσους τους χρησιμοποιούν κρίνοντάς τους ενδεχομένως βολικούς στέλνω τη συμπάθεια μου και τους συμβουλεύω ν’ ασχοληθούν με κάτι άλλο δημιουργικό. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα είναι Δήμαρχος του Βόλου, ό, τι κι αν μηχανευτούν, γιατί το θέλουν οι πολίτες…

error: Content is protected !!