ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τη Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζει» ο Μεϊκόπουλος για την υπόθεση Χρυσοβελώνη: Ήταν λάθος, υπάρχει ευθύνη

Στιγμιότυπο 2019 11 13 12.58.16 μμ 3
stergiou
fotou
728x110 3

Υπέρ της Μαρίνας Χρυσοβελώνη τάχθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος αναφορικά με την υπόθεση της παρεξήγησης που προκλήθηκε μεταξύ της τέως Υφυπουργού και της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής.

728X100

Αφορμή στάθηκε η μη πρόσκληση της κ. Χρυσοβελώνη στην επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος στον Αλμυρό Μαγνησίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra, ο βουλευτής Μαγνησίας επέρριψε ευθύνες στη Νομαρχιακή Επιτροπή μιλώντας για οργανωτικό λάθος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Συμφωνώ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για διεύρυνση του κόμματος. Πρέπει να εκφραστεί όλος αυτός ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στα όργανά του. Στην πορεία αυτή υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις. Υπάρχει και μία φοβική αντιμετώπιση από μία πλευρά. Υπεραξία όμως έχει να προσεγγίσουν όλοι το μείζον και όχι το έλασσον. Πρέπει ενωμένα τα πολιτικά στελέχη -και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είναι ένα στέλεχος- να βαρέσουν όλα τα σφυριά προς μία κατεύθυνση.

Αποδόθηκε σε οργανωτικό λάθος αυτό το περιστατικό. Υπάρχουν ευθύνες και το κάθε στέλεχος και ιδιαίτερα όσοι συναπαρτίζουν τη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας πρέπει να τις αναλάβουν.

Ένα στέλεχος που το 2012 ήταν βουλευτής, που μετά επελέγη δύο φορές από τον Αλέξη Τσίπρα να υπηρετήσει ως Υπουργός και αφού επέλεξε το πολιτικό του μέλλον να ο συνδυάσει με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός ο άνθρωπος πρέπει να καλείται. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη δεν κονταίνει το πολιτικό πρόσωπο της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, αλλά κονταίνει τη στρατηγική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Μεϊκόπουλος.

error: Content is protected !!