Η αποκάλυψη του Tom Hanks για τα χρήματα που έβαλε στην ταινία Forrest Gump

425584
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, 20:00

KENT728X100 1

O Tom Hanks παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέτευξη στο «In Depth with Graham Bensinger» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα ιστορία από τα γυρίσματα της ταινίας «Forrest Gump».

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο σκηνοθέτη,ς Robert Zemeckis ήθελε να δείξει στην ταινία ότι ο «Forrest» διέσχισε την Αμερική τρέχοντας, αλλά δεν μπορούσε να βρει χρηματοδότηση. Έτσι, ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου αυτό να γίνει πραγματικότητα.

«Μου είπε “Κοίτα, είσαι ο Forrest Gump, ο πρωταγωνιστής σε αυτό. Χρειάζομαι να μην είσαι ηθοποιός αλλά η αδελφή ψυχή μου. Θα διευρύνω το μερίδιό σου και θα συζητήσω μαζί σου κάθε διάσταση της μετά-παραγωγής αν θέλεις να είσαι συνεργάτης μου και όχι απλός εργαζόμενος”.

Είπα “Σύμφωνοι, ας το κάνουμε αυτό” και εκείνος πρόσθεσε: “Αυτή η διαδρομή θα κοστίσει τόσα δολάρια” και δεν ήταν φθηνή. Είπα εντάξει “εγώ κι εσύ θα χωρίσουμε αυτό το ποσό και θα το επιστρέψουμε”. Το είπε στην Paramount ότι η σκηνή θα εξασφαλιζόταν αλλά θα έπρεπε να “μοιραστούν” λίγα παραπάνω από τα κέρδη μαζί μας». Και κάπως έτσι ο Tom Hanks έβαλε χρήματα για την ολοκλήρωση της ταινίας, τα οποία ωστόσο πήρε πίσω με το παραπάνω, αν σκεφτεί κανείς τα έσοδα.

Τα έσοδα του φιλμ ανήλθαν στα 638 εκατ. δολάρια, εκ των οποίων τα 65 αντιστοιχούσαν στο μερίδιο του 64χρονου ηθοποιού.

Να θυμίσουμε ότι το 1995 το «Forrest Gump» απέσπασε Όσκαρ καλύτερης ταινίας με τον Hanks να βραβεύεται επίσης στην κατηγορία του καλύτερου ηθοποιού.

error: Content is protected !!