Συλλυπητήρια Κολλάτου για τον θάνατο του Γιώργου Γαγάρα

kollatos
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συλλυπητήρια δήλωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Τεμπών Κώστα Κολλάτου για την απώλεια του Γιώργου Γαγάρα:

Όσοι συνδιαλέγονταν και συναστρέφονταν με τον Γιώργο γνωρίζουν ότι ήταν ένας λιτός άνθρωπος που δεν επιθυμούσε τις υπερβολές και τα μεγάλα λόγια. Ενας φιλήσυχος άνθρωπος, λάτρης του τοπικού πολιτισμού και της παράδοσης, αγαπούσε υπερβολικά τη γενέτειρα του τη Ραψάνη.

Ο Γιώργος Γαγάρας ενεργό μέλος της κοινωνίας και του Δήμου μας, διατελώντας και πρόεδρος τού Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης, υπήρξε ενα άτομο με πολλές ανησυχίες που συνέβαλλε καθοριστικά στην εμπέδωση του τοπικού πολιτισμού καθώς και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Με χαμόγελο, διάθεση για προσφορά και πάθος με ότι καταπιανόταν άφησε το αποτύπωμα του στα τοπικά πολιτιστικά-πολιτισμικά δρώμενα.

Υπηρέτησε ακούραστα αλλά κυρίως με μεράκι και  πάθος τα κοινά και τον πολιτισμό δείχνοντας στην πράξη τι σημαίνει εθελοντισμός, συμμετοχή, συνεργασία και προσφορά.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Δέσμευση μας η συνέχιση του έργου που οραματιζόταν πάντα ,το μελλοντικό Λαογραφικό Μουσείο Ραψάνης, στο παλιό κτίριο του Γυμνασίου Ραψάνης που ανακαινίσαμε πρόσφατα.

Φέρει την προσωπική του σφραγίδα και πρόταση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι όταν ολοκληρωθεί να αφιερωθεί στη μνήμη του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!