ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Backstage στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού που προκάλεσε αντιδράσεις

425759

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, 16:00

KEN 4

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται ο Δημήτρης Σκουλός να κάνει φωτογράφιση ακριβώς δίπλα από άστεγο που κοιμόταν στον δρόμο.

Ο κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός, εμφανίζεται να φωτογραφίζει τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο κέντρο της Αθήνας ενώ δίπλα τους κοιμάται ένας άστεγος στον δρόμο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά.

Η βασική φωτογράφιση έγινε στο Κολωνάκι μπροστά από συγκεκριμένο κατάστημα επώνυμων ειδών ένδυσης, ενώ ένα πολύ μικρό μέρος αποφασίστηκε να γίνει στην οδό Πανεπιστημίου.

Έχοντας περάσει νωρίτερα από την οδό Πανεπιστημίου, ψάχνοντας το σημείο που θα έβαζε το μοντέλο να φωτογραφηθεί, δεν υπήρχε κανένας άστεγος στο σημείο.

Ο άνθρωπος που φαίνεται στην επίμαχη φωτογραφία εμφανίστηκε, όταν είχε ήδη φθάσει στο σημείο ο Δημήτρης Σκουλός και πραγματοποιούσε τη φωτογράφισή του και ξάπλωσε στο σημείο όπου συνηθίζει να κάθεται.

Περαστικός που περπατούσε στην Πανεπιστημίου σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο και τράβηξε την εικόνα που διοχετεύθηκε στα social media και έγινε ο μεγάλος χαμός.


error: Content is protected !!