Σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο Skiathos Club

Skiathos Club βραδινή
milonas 728x90 1
728x110 2

Την προσεχή άνοιξη έχει προγραμματιστεί να διενεργηθεί ο πλειστηριασμός του ξενοδοχείου Σκιάθος club στο νησί της Σκιάθου, ενώ το ερώτημα είναι εάν θα εκδηλωθεί, τότε, επενδυτικό ενδιαφέρον, γεγονός άρρηκτα συνδεδεμένο με τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.

Σε κάθε, πάντως, περίπτωση, το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην περιοχή Κατσαρός, ευνοείται από την τοποθεσία του, καθώς έχει αναπτυχθεί σε λόφο με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και κοντά στην παραλία Βασιλιάς, γνωστή και ως Χρυσή Άμμος.

Η μονάδα έχει επιφάνεια 1,5 χιλ. τετραγωνικών μέτρων, δυναμικότητα 31 δωματίων και 70 κλινών, βρίσκεται σε οικόπεδο περίπου 5 στρεμμάτων και αποτελείται από δύο κτίρια. Το πρώτο εξ’ αυτών διαθέτει τέσσερα επίπεδα 710 τ.μ., ενώ το δεύτερο αποτελείται από δύο επίπεδα 875 τ.μ.

Έχει κατασχεθεί για οφειλή 80 χιλ. ευρώ, διαθέτει τιμή εκκίνησης 1.182.834 ευρώ και η διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 17 Μαρτίου. Το κτίριο φέρει προσημειώσεις προς τις τράπεζες αξίας αρκετών εκατ. ευρώ, από τις οποίες πολλές εγγράφηκαν τέλη της δεκαετίας του 1990-αρχές 2000.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr

error: Content is protected !!