ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Με κλαρίνα τα εγκαίνια της οδού Καραμπατζάκη – Δείτε εικόνες και βίντεο

120277030 336340780780145 2155693084928978446 n
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνοδεία… κλαρίνων έφτασε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην οδό Καραμπατζάκη σήμερα το πρωί, προκειμένου να εγκαινιάσει το πρώτο τμήμα του έργου, το οποίο παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

KEN 2

Ο δρόμος άνοιξε και ήδη σε αυτόν κυκλοφορούν οχήματα με ταχύτητα έως 30 χιλιόμετρα ενώ έχουν τοποθετηθεί νέα παγκάκια και δέντρα στα πεζοδρόμια.

Ο δήμαρχος έκοψε την κορδέλα μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ το έργο θα συνεχιστεί σε όλο το μήκος του παρόχθιου δρόμου.

αίτημα της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών για δεκαετίες τώρα, που ενώνει τον Βόλο και την Νέα Ιωνία και συμβάλλει σε συνδυασμό με τον υπό κατασκευή κόμβο της Αθηνών – Λαρίσης σε μια μεγάλη κυκλοφοριακή ανακούφιση της πόλης, γίνεται πραγματικότητα και υπογράμμισε ότι μέχρι τέλος του 2021 θα έχει ολοκληρωθεί η ανάπλαση και των δύο παρόχθιων του Κραυσίνδωνα, Καραμπατζάκη και Ζάχου.

Οπως σημείωσε τα τμήματα που θα ολοκληρώνονται θα δίνονται σε χρήση και σημείωσε ότι λόγω της στενότητας της Καραμπατζάκη δεν κατασκευάστηκε ποδηλατόδρομος, αφού ο δρόμος είναι ήπιας κυκλοφορίαςκαι προσφέρεται για ασφαλή χρήση ποδηλάτου. Αντίθετα στη Ζάχου θα κατασκευαστεί ποδηλατόδρομος, αφού το εύρος του οδοστρώματος το επιτρέπει.

Ο κ. Μπέος τόνσιε για πολλοστή φορά ότι η Δημοτική του Αρχή λειτουργεί προς το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων και πως όλος ο Δήμος μετατρέπεται και πάλι σε ένα απέραντο εργοτάξιο για να κατασκευαστούν έργα που στερήθηκαν για χρόνια οι πολίτες του Βόλου και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν είναι προεκλογική.

“Επ ευκαιρία ζητώ την υπομονή, την κατανόηση και την συνδρομή των πολιτών για τις ταλαιπωρίες που αναπόφευκτα θα υπάρξουν, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο Βόλος αλλάζει και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας. Σε λίγο θα μπορούμε να λέμε ότι δεν θα γίνει ο Βόλος Μονακό, αλλά το Μονακό Βόλος” κατέληξε ο Δήμαρχος που στη συνέχεια περπάτησε με τους συνεργάτες του και πλήθος πολιτών το τμήμα που αναπλάστηκε.

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!