Μπέος για Καραμπατζάκη: Τελείωσε! Τι να πει η πρόεδρος του Δικαστηρίου… Χάλασέ το;

mpeos karampatzaki
milonas 728x90 1
728x110 1

Για τα έργα της οδού Καραμπατζάκη και τον κυκλικό κόμβο στην Αθηνών αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, φιλοξενούμενος στην τηλεόραση του ASTRA. Ο Δήμαρχος Βόλου εξήγησε τους λόγους που έδωσε στην κυκλοφορία το κομμάτι της Καραμπατζάκη, προκαλώντας την έκπληξη όταν είπε πως ο ένας από τους δύο λόγους ήταν για να προλάβει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Ο ένας από τους δύο λόγους που δόθηκε άμεσα στην κυκλοφορία το τμήμα της Καρατζαμπάκη είναι γιατί θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τον κυκλικό κόμβο στην Αθηνών και Λαρίσης, ώστε να προλάβουμε το κυκλοφοριακό κομφούζιο που θα δημιουργούνταν. Ο άλλος λόγος είναι πως γι’ αυτό το κομμάτι κάποιοι είχαν πάει στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η απόφαση αναμένεται την άλλη εβδομάδα. Τι θα μου πει η Πρόεδρος του Δικαστηρίου να το χαλάσω πάλι; Τελείωσε. Τώρα αυτοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους τι οργάνωση να έχουν; Τους τα λέω για να μαθαίνουν…

Όσον αφορά τον κυκλικό κόμβο, την άλλη εβδομάδα ο εργολάβος θα στήσει το εργοτάξιο. Είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο μεγάλος από τους έξι που έχουμε προγραμματίσει. Διεκδίκησαν πολλοί αυτούς τους κόμβους αλλά εμείς του κάναμε. Αυτοί έμειναν στα λόγια. Εμείς διεκδικήσαμε και πετύχαμε όλο αυτό το έργο να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων»

error: Content is protected !!