ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμβουλές απο το Per Capelli για τις τάσεις χρωμάτων στα μαλλιά μας

kouremata pou se kanoun neoteri 696x391 1
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ήδη οι τάσεις για την καινούργια χρονιά έχουν ξεπροβάλλει. Ποιες είναι οι επικρατέστερες αποχρώσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο 2020; Το PER CAPELLI μας συμβουλεύει:

KEN 2

Από τις ζεστές αποχρώσεις που ταιριάζουν στην εποχή του χειμώνα, μέχρι τις πιο ψυχρές και παστέλ που βγάζουν μια πιο εκκεντρική νότα, όλες είναι εδώ για να  μαγέψουν και να χαρίσουν ένα μοναδικό στυλ που θα καταπλήξει τους γύρω σας.
Το χρώμα της κανέλας έχει νότες από κόκκινο και καστανόξανθο και χαρίζει ένα μοναδικό στυλ σε κάθε γυναίκα. Ανήκει στις πιο ζεστές αποχρώσεις χωρίς όμως να είναι σκούρο και η γυαλάδα που χαρίσει είναι υπέροχη. Για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα απαλό ombre από ζεστό καστανό στο χρώμα της κανέλας.
Ένα ζεστό κόκκινο χρώμα κολακεύει κάθε γυναίκα, αφού είναι θηλυκό και γλυκαίνει πολύ τα χαρακτηριστικά σας. Επιλέξτε το αν έχετε ανοιχτό ή ελαφρώς σταρένιο δέρμα, καθώς στα πιο σκούρα δέρματα μπορεί να μην ταιριάζει ιδιαίτερα.
Ένα ανοιχτό ξανθό με πλατινέ νότες στις άκρες, χαρίζει φως στο πρόσωπο και είναι τάση για το φθινόπωρο 2020. Επέλεξε το αν αγαπάς τα ανοιχτά χρώματα και δη το ανοιχτό ξανθό.
Αυτό το μοναδικό χρώμα είναι ιδιαίτερο και εντυπωσιακό. Το πυρόξανθο προτιμάται από γυναίκες με ανοιχτά δέρματα, καθώς χαρίζει πολύ φως και ένταση στα χαρακτηριστικά τους.
Αν αγαπάς τις πιο εκκεντρικές τάσεις, πρόσθεσε μερικές πινελιές από παστέλ χρώματα στα μαλλιά σου και ας μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με την απαράμιλλη ομορφιά σας.
Αυτή η καφέ απόχρωση είναι ζεστή και αντανακλά το φως με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν συγκαταλέγεται στις πολύ σκούρες αποχρώσεις και ταιριάζει στους περισσότερους τόνους του δέρματος.
Οι μελί αποχρώσεις είναι πολύ στη μόδα για φέτος και ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες. Επίλεξε το αν ψάχνετε έναν πιο γλυκό τόνο στα μαλλιά της.
Μια πανέμορφη απόχρωση που εντυπωσιάζει, το μαύρο μπλε ή μαύρο μοβ, είναι τάση για φέτος και θα αγαπηθεί πολύ από τις πιο τολμηρές γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.
Αυτές οι αποχρώσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο 2020, θα καταπλήξουν και τον πιο απαιτητικό κριτή με τη σαγήνη τους.

Επίλεξε τους ειδικούς στο κομμωτήριο Per Capelli.

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο 2421068222.

Αγ.Αναργύρων 89Α. Βόλος.

error: Content is protected !!