Εκδήλωση για την τρίτη ηλικία στον Βόλο

triti ilikia
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη ηλικία», γιορτάζεται κάθε χρόνο η 1η Οκτωβρίου. Η ημερομηνία αυτή υιοθετήθηκε από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

KENT728X100 1

Η σημερινή ημέρα έχει ως στόχο να αναγνωρίσει την συμβολή των ηλικιωμένων στη σύγχρονη εποχή μέσω της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεων τους αλλά και την συνεχή εθελοντική προσφορά τους στα παιδιά και στα εγγόνια τους.

Τους αξίζει αγάπη, σεβασμός και τιμή για την προσφορά τους στον καθένα μας προσωπικά, αλλά και σ΄ ολόκληρη την κοινωνία.

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν όσο οι δυνάμεις τους το επιτρέπουν.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα η Ε.Ε.Ν.Α.Σ.Δ Βόλου, πραγματοποίησε χθες ,σε συνεργασία με  το ΚΟΙΝΣΕΠ ΑμεΑ «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ» και την  ΧΕΝ ΒΟΛΟΥ (τμήμα ζωγραφικής), εκδήλωση στο χώρο του Συνεταιρισμού στα Κήπια Ανακασιάς, με συμβολικό θέμα: «ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τους ωφελούμενους των δομών ,η δασκάλα του τμήματος ζωγραφικής της ΧΕΝ ΒΟΛΟΥ κ. Μαρία Κουκιάδου, μέλη της και η πρόεδρος κ. Παπαθανασίου Πηνελόπη.

error: Content is protected !!