Ήττα για τη σκακιστική Ένωση Βόλου στον τελικό του Κυπέλλου Θεσσαλίας

Σκακιστες και των δυο συλλογων μετα την απονομη.
stergiou
fotou
728x110 3

Με ήττα έληξε ο τελικός του κυπέλλου Θεσσαλίας για τη Σκακιστική Ένωση Βόλου με αντίπαλο την ομάδα του Σ.Σ. Λάρισας και με σκορ 1-3.
Ο τελικός φιλοξενήθηκε στη Λάρισα στην έδρα της αντιπάλου ομάδας. Οι δυο ομάδες συγκρότησαν ισχυρές τετράδες και μετά από πολύωρες παρτίδες οι σκακιστές της Σ.Ε. Βόλου πέτυχαν μια νίκη και υπέστησαν τρεις ήττες. Νίκησε ο R. Draci τον Ν. Γκονέλα και ηττήθηκαν ο Β. Κορώνας από τον Κ. Κωνσταντέλια, ο Γ. Χατζηπολίτης από τον Στ. Σκόδρα και ο Μ. Αγγελής από τον Κ. Κόγια.

728X100 3 1

Έτσι η ομάδα της Λάρισας κατέκτησε για μια ακόμη φορά το Κύπελλο Θεσσαλίας και προκρίθηκε στη φάση των 16 του 38ου κυπέλλου Ελλάδος σε αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την ομάδα της ΕΣΣΘ –Χ, Γαλαξίας Θεσσαλονίκης εκτός έδρας στις 11 Οκτωβρίου.

Στους τρεις αγώνες που έδωσε η Σ.Ε. Βόλου οι σκακιστές της πέτυχαν 7 νίκες, 1 ισοπαλία και ηττήθηκαν σε 4 παρτίδες. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο R. Draci με 3/3 και ακολούθησαν Β. Κορώνας και Γ. Χατζηπολίτης με 2/3, η Ευαγγελία Στρατήγη με 0,5/1 ενώ αρνητικη συμμετοχή κατέγραψε ο Μ. Αγγελής με 0/2.

Στους νικητές του θεσμού απονεμήθηκε το κύπελλο από τον αρχηγό της ομάδας του Βόλου Θ. Καρανικόλα μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα έξω από σύλλογο της Λάρισας.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ

Ξεκινούν το Σάββατο τα πρώτα τμήματα προχωρημένων και αρχαρίων για τη σκακιστική θεωρία και  πρακτική στην αίθουσα του συλλόγου με ολιγομελή τμήματα. Το πρόγραμμα για τις άλλες ημέρες είναι υπό διαμόρφωση. Οι νεοι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτου ηλικίας μπορούν να απευθύνονται στο μειλ του συλλόγου: [email protected] ή στο τηλέφωνο 6947326782. Οι παλαιότεροι πρέπει να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτές τους, Αγγελή Μιχ., Κορώνα Β., Καρανικόλα Θ. και Χατζηπολίτη Γ.

Πληροφορίες για τη δράση του συλλόγου και για άλλα σκακιστικά νέα στη διεύθυνση:  https://www.facebook.com/sevolou/

error: Content is protected !!