ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμμετοχή της ειδικότητας Κοσμήματος του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου, της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ σε Erasmus+ project

120345801 3609550135743098 2088124483448523497 n
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αυτές τις ημέρες ( 28/9 – 2/10/20 ) πραγματοποιείται στη σχολή Mokume της Θεσσαλονίκης η 3η Διακρατική Συνάντηση των Εταίρων καθώς και Κινητικότητα Σπουδαστών, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ‘The Future is Our Jewel’. 

KENT 2

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι Εταίροι συζητούν, – δια ζώσης καθώς και με τηλεδιάσκεψη, για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν – την πορεία του τριετούς Ευρωπαϊκού προγράμματος, οργανώνουν τα επόμενα meetings και επεξεργάζονται τον ηλεκτρονικό κατάλογο με τα έργα και τις δράσεις των συμμετεχόντων. 

Οι σπουδαστές παρακολουθούν μαθήματα από τους εκπαιδευτές της σχολής Mokume με νέες τεχνικές όσων αφορά τη δημιουργία του Κοσμήματος,              ( Maltesing, Linoleum printing, Mokume gane κ.τ.λ.), επισκέπτονται εργαστήρια και επιχειρήσεις Κοσμήματος της Θεσσαλονίκης και έρχονται σε επαφή με δραστηριότητες του κλάδου. 

Σημαντική είναι και η συμμετοχή όλων στις πολιτισμικές δράσεις που οργάνωσε η σχολή στην οποία φιλοξενείται το meeting, όπως η επίσκεψη στους Αρχαιολογικούς χώρους της Πέλλας και της Βεργίνας. 

Τις Σπουδάστριες, τη Διευθύντρια του ΔΙΕΚ, κα Μ. Βούλγαρη την Υπεύθυνη του τμήματος Κοσμήματος κα  Λ. Αργυράκου και το μέλος της Ομάδας Έργου του Project, κα Ό. Οικονόμου, συνοδεύει η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, κα Α. Μορφογιάννη η οποία στηρίζει όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την πληρέστερη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών.

error: Content is protected !!