Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να πρωταγωνιστεί σε χολιγουντιανές ταινίες που όλοι έχουμε δει!

426318
stergiou
fotou
728x110 3

Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020, 09:55

728X100 3

Η Ελένη Μενεγάκη το πρωί του Σαββάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια αλλά όχι όπως την έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Στο εν λόγω βίντεο, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια εμφανίζεται με πολλά και διαφορετικά looks και η αλήθεια είναι πως σε όλα φαίνεται πανέμορφη. Σε κάποιες σκηνές τη βλέπουμε ντυμένη καουμπόισα με τα μακριά ξανθά μαλλιά της, σε άλλες εμφανίζεται με αφέλειες, αλλού πάλι ως πράκτορας που δίνει μάχη σώμα με σώμα με τους εχθρούς αλλά και ως μελαχρινή ή ακόμα και με ξυρισμένο κεφάλι.

Το συγκεκριμένο βίντεο το δημιούργησε η Ρούλα Ρέβη και όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, μάλλον είναι ένα μικρό δείγμα για το τι σκέφτεται η φωτογράφος να κάνουν στην επόμενη συνεργασία τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη @roula.revi για την υπομονή της … ( αυτή ξέρει ) αλλά και την δημιουργία του video! Μάλλον έτσι με φαντάστηκε για την επόμενη μας φωτογράφιση! Καλημέρα σε όλους» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

error: Content is protected !!