Στη ΜΕΘ με κορωνοϊό 65χρονος ταξιτζής

2939258
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 00:27

Ως μέσης βαρύτητας περιστατικό νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Κορωνοϊού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας ο 65χρονος ταξιτζής, ο οποίος διαγνώσθηκε με covid-19 το απόγευμα του Σαββάτου (3/10).

Η κλινική του εικόνα είναι τέτοια που δεν μπορούσε να νοσηλευτεί στο πέτρινο κτίριο και προτιμήθηκε η εισαγωγή του στη ΜΕΘ για το φόβο μην επιδεινωθεί η κατάστασή του με δεδομένο ότι έχει και υποκείμενο νόσημα.

Ο 65χρονος ταλαιπωρούνταν 3-4 ημέρες από πυρετό και αποφάσισε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου υπεβλήθη σε τεστ που βγήκε θετικό στην covid-19.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και του Δήμου Λαμιέων για την ιχνηλάτηση των επαφών του.

Ο άνθρωπος πάντως το διάστημα που αντιμετώπιζε προβλήματα δεν πήγαινε στη δουλειά του και γενικά δεν είχε έρθει σε επαφή με κόσμο., ενώ στο στενό του περιβάλλον δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. 

Να θυμίσουμε ότι την προσεχή Δευτέρα (5/10) θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος ιχνηλάτησης των επαφών του 37χρονου υπαλλήλου που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, με την διεξαγωγή των απαραίτητων τεστ ανίχνευσης του ιού σε αυτές. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα εξετασθεί η συνέχιση ή όχι της ιχνηλάτησης σε άλλα πρόσωπα.

Στον Σαββατιάτικο χάρτη του ΕΟΔΥ η Φθιώτιδα παρουσιαζόταν με ένα κρούσμα αυτό της νεαρής από το Δήμο Καμένων Βούρλων.

Πηγή: lamiareport.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 00:32

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!