Ζέττα Μακρή: Περήφανη για την ΝΔ,περήφανη για την 46χρονη προσφορά της

ζεττα46

Η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή σε δήλωσή της για τα 46 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, αναφέρει:

KEN 4

46 χρόνια της παράταξης,της ΝΔ,του,πραγματικά,λαϊκού και προοδευτικού κόμματος,που υπηρέτησε και θα υπηρετεί,πάντα,τις ανάγκες του έθνους.

Η ΝΔ,από την ίδρυσή της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι σήμερα,με πρόεδρο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν και παραμένει ένα κόμμα ζωντανό και ανοιχτό στις νέες ιδέες,για να εκφράσει τις ανάγκες των πολιτών και να τους εμπνεύσει με μια συμφωνία αλήθειας.
Η ΝΔ, κυβέρνηση όλων των Ελλήνων,με έναν αποφασισμένο πρωθυπουργό και ικανά στελέχη «άφησε πίσω την νύχτα του ψέματος και του λάθους». Συνεχίζοντας την πολιτική του ιδρυτή της,με τις παρακαταθήκες όλων των προέδρων μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης  αλλάζει την Ελλάδα.

Η ΝΔ,το μόνο κόμμα,που δεν σαρώθηκε από την αμφισβήτηση και τον λαϊκισμό,γιατί έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία,τιμώντας την ιστορία της και την ψήφο των πολιτών,46 χρόνια από την ίδρυσή της,σχεδιάζει, με ευθύνη, το μέλλον.
Είμαι περήφανη που,συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση ενεργούς στήριξης της παράταξης και ενεργούς συμμετοχής στα κοινά,είμαι στέλεχός της,από τα μαθητικά μου χρόνια. Την υπηρέτησα, με παρουσία στο κοινοβούλιο και σε κυβερνητικές θέσεις,με συνέπεια και σεβασμό και,σήμερα, γιορτάζω την επέτειο της ΝΔ αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας. 

error: Content is protected !!