Μαυροσκορδάτο:Το κορυφαίο Βολιώτικο τυρί που πρέπει να δοκιμάσεις!

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Είναι αυτό που ακριβώς ακούς..ένα για κασέρι με μαύρο σκόρδο που παράγεται στην Μαγνησία και που κέρδισε το βραβείο Dairy Expo το 2018.

KENT728X100 1

Ντελικάτο και ταυτόχρονα ρουστίκ, το Black Garlic είναι ένα πραγματικά μοναδικό τυρί που έχει κατακτήσει τους επιλεκτικούς ουρανίσκους συνδυάζοντας την απαλή βουτυράτη γεύση και υφή που έχει το ΠΟΠ κασέρι του τυροκομείου Καρακάνα με την πολυπλοκότητα του βιολογικού μαύρου σκόρδου της φάρμας Downvillage.

Περίπλοκο αρωματικά και γευστικά, καθότι δεν μυρίζει χαρακτηριστικά όπως το κανονικό σκόρδο, μιας και το μαύρο είναι φυσική ωρίμανση με την μέθοδο Maillard, που προκαλείται κατά τη διάρκεια της παραμονής του κοινού σκόρδου σε θαλάμους και με ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για 40 ημέρες.

Απλά υπέροχο και σίγουρα αξίζει να το γευθείς..ξανά και ξανά…!

error: Content is protected !!