Υγειονομικό υλικό παρέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος στο Νοσοκομείο Βόλου [εικόνες]

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΛΙΚΟ 1
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Υγειονομικό υλικό (μάσκες, ποδιές και γάντια) ιδιαίτερα χρήσιμο στις αυξημένες λόγω της πανδημίας του Covid-19 παρέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος στον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, κ. Ι. Ντόκο, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και γιατρού του ιδρύματος, κ. Γιώργου Μουλά

KEN

Το υλικό αυτό είναι αποδοχή δωρεάς από την περιοχή του Σινάν, της πόλης του Τσινγκτάο, στην επαρχία της Σαντόνγκ, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με την οποία ο Δήμος Βόλου έχει αναπτύξει φιλική-συνεργατική σχέση , μέσω ενός προσυμφώνου που υπογράφηκε κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου στην πόλη Τσινγκτάο, το Μάρτιο του 2019 και την υπογραφή του επίσημου Συμφώνου Συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη της δικής τους αντιπροσωπείας στον Βόλο, τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς. 

Οπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος κ. Μπέος το υλικό αυτό επρόκειτο να παραδοθεί πολύ νωρίτερα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του “Αχιλλοπούλειου” όχι μόνο ως συνδρομή του Δήμου αλλά και ως αναγνώριση του έργου που επιτελείται στο Νοσοκομείο της πόλης μας αλλά τούτο κατέστη εφικτό τώρα λόγω της ειδικής γραφειοκρατίας που υπάρχει με τα υλικά αυτά εν μέσω πανδημίας.

error: Content is protected !!