Οι δάσκαλοι της Λάρισας συμμετέχουν στη συγκέντρωση του ΕΚΛ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

dikastiko larissa 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τη συμμετοχή στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης για τα μέλη της Χρυσής Αυγής γνωστοποίησε με απόφασή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 το Εφετείο, μετά από 7 χρόνια, θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής.

Είναι χρέος του κόσμου της εκπαίδευσης προς το μέλλον να παρέμβει μέσα κι έξω από την τάξη. Να υπερασπιστεί τη ζωή και τη δημοκρατία ενάντια στον φασισμό και τον σκοταδισμό, να απαιτήσει την τιμωρία των δολοφόνων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 10 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια Λάρισας.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Εφετείο Αθηνών καθώς και σε όλες τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, κηρύσσει 3ωρη, επιπλέον αυτής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., διευκολυντική στάση εργασίας από ώρα 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!