Απόφαση Μπέου: Δια ζώσης ο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου- «…για να γελάμε με την ανικανότητά τους»

article22770.w hr
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την απόφαση όλες πλέον οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Βόλου να διεξάγονται στην αίθουσα του δημαρχείου δια ζώσης, έλαβε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, εξαπολύοντας επίθεση στους επικεφαλής των μειοψηφιών.

KEN

Η ανακοίνωση Μπέου:

Με αφορμή τις γελοίες και κατάπτυστες αναφορές επαγγελματιών της πολιτικής, ιδιαίτερα μάλιστα αυτών που το μόνο μέλημά τους ήταν ο για πρόδηλους λόγους διορισμός τους στο Δημόσιο και που ουδεμία αντίληψη της κοινωνικής πραγματικότητας έχουν, ξεκαθαρίζουμε ότι με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στην περίοδο ισχύος των μέτρων καταπολέμησης του covid-19 διεξάγοντας με τρείς τρόπους:

Είτε δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών

Είτε με τηλεδιάσκεψη

Είτε εκ μεταφοράς των θεμάτων

Στην τελευταία συνεδρίαση έγινε επιλογή της τρίτης δυνατότητας αφού κατ’ επανάληψη είχαμε τις έντονες αντιδράσεις και αντιδράσεις επικεφαλής και συμβούλων μειοψηφιών για τις δια ζώσης συνεδριάσεις.

Κατόπιν αυτού και επειδή η αθλιότητα ακόμα και αυτών πρέπει να έχει όρια, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχ. Μπέου, εφεξής όλες οι συνεδριάσεις θα γίνονται δια ζώσης ώστε και οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να κρίνουν την ανικανότητα και την ανυπαρξία τους κι εμείς, για τους λόγους αυτούς, να γελάμε μαζί τους.

error: Content is protected !!