Άνθρωποι μονάχοι

56669656 10156222365826149 2149138722237448192 n
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Καλησπέρα αγαπημένοι μου σύντροφοι, συντρόφισσες, μα και συνοδοιπόροι, σε αυτό όμορφο ταξίδι που λέγεται ζωή. Και τώρα πείτε μου, με άριστα το δέκα, πόσο ανατριχιαστικά ρομαντική και καθηλωτική (μη μειδιάζεις) σήμερα; Έχω κι εγώ τις αναλαμπές μου, μη νομίζεις φίλε αναγνώστη.

KEN 1


Το λοιπόοοον. Μιας και η σεζόν είναι φουλ του reality, σημερινό μας θέμα όπως θα κατάλαβες, είναι το Gntm, Big brother, Bachelor, και αν κάτι άλλο μου διαφεύγει ποσώς με απασχολεί.


Ξεκινώ από τη δική μου προτίμηση και αυτή είναι το σπίτι των μοντέλων. Αρχικά, μου άρεσε ανέκαθεν η αισθητική και η μόδα. Δε θα σου κρύψω και το ελαφρύ ξεμάλλιασμα, αλλά μέχρι εκεί. Θεωρώ επίσης, πως είναι ένα reality που κρατά ένα ας πούμε επίπεδο, συγκριτικά, και το τονίζω το συγκριτικά, με τα υπόλοιπα. Πριν μου πείτε για τις προσβολές των υποψήφιων μοντέλων, θα σας πω, πως είναι ενήλικοι άνθρωποι, έχουν σίγουρα παρακολουθήσει και ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι και στο φινάλε έχουν στόμα να απαντήσουν όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Μη βαράς, γνώμη μου.


Να περάσω τώρα στα υπόλοιπα δύο , δηλαδή μεγάλο αδερφό και εργένη δίμετρο που αναζητά την νύφη. Άποψη μου, είναι ότι πιο trash, υποκουλτουρέ( γιατί όχι), και γλοιώδες παίζει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Ένα σπίτι γεμάτο με 20, 10(;) άτομα, τα οποία κάνουν τα πάντα για να προβληθούν, ξεκατινιαστούν, στο βωμό της τηλεθέασης και του χρήματος που ενδεχομένως έχουν ανάγκη. Ίσως να μιλώ εκ του ασφαλούς, μα πάνω από όλα βάζω την όποια ηθική με διέπει και φυσικά τον αυτοσεβασμό μου. Πράγμα το οποίο είναι σχεδόν έως ανύπαρκτο στα εν προκειμένω shows.


Είμαι άνθρωπος με μεγάλη κατανόηση (εντάξει όχι υπερβολές), και αρκετά ανοιχτές τις κεραίες μου. Ανοιχτό μυαλό ρε παιδί μου. Αδυανατώ όμως να κατανοήσω, πως ένας άνθρωπος «ξεπουλιέται», γίνεται μαριονέτα για λίγη τηλεθέαση και 40.000 ευρώ. Δεν υποτιμώ το ποσό. Μη παρεξηγηθώ. Ίσως υπέρ εκτιμώ τον αυτοσεβασμό και το καθαρό κούτελο.
Σας φιλώ

error: Content is protected !!