“Δαιμόνιος” 37χρονος Λαρισαίος, υπάλληλος κούριερ, βρήκε αυτόν τον τρόπο για να “τσεπώνει” χρήματα – Κατηγορείται για υπεξαίρεση

courier
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Για υπεξαίρεση κατηγορείται ένας 37χρονος υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών με γραφεία και στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, και βάσει του ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερίας, ο 37χρονος παρέδιδε τα δέματα στους παραλήπτες εισπράττοντας την αντικαταβολή, χωρίς ωστόσο να αποδίδει τα χρήματα στην εταιρεία όπου εργαζόταν αφού νωρίτερα- σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – αφαιρούσε κρυφά τα δέματα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. από τον εκπρόσωπο της εταιρείας στη Λάρισα, όταν διαπιστώθηκε πως τα δέματα δεν έχουν χαθεί αλλά αντιθέτως είχαν παραληφθεί από τους ιδιοκτήτες, χωρίς ωστόσο οι αποστολείς να έχουν παραλάβει τα χρήματα.

Τελικά σύμφωνα με την εφημερίδα, αποδείχθηκε πως, το περασμένο δίμηνο, (σ.σ. περίοδος που το έργο των εταιρειών ταχυμεταφορών αυξήθηκε με αφορμή και τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού 37χρονος «παρέδωσε»12 δέματα εισπράττοντας περισσότερα από 450 ευρώ.

Ο 37χρονος Λαρισαίος σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, εν αγνοία της ταχυμεταφορικής στην οποία εργαζόταν, αφαιρούσε από την αποθήκη τα δέματα εκείνα που είχαν αποσταλεί σιη Λά­ρισα με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Χωρίς λοιπόν να γίνει αντιληπτός, από τον περασμένο Ιούλιο που ξεκίνησε ιη δράση του, αφαιρούσε τα δέματα τα οποία και παρέδιδε όντως σε Λαρισαίους παραλήπτες εισπράττοντας το ποσό της αντικαταβολής.

Εν αγνοία βεβαίου και των πελατών της εταιρείας, ο 37χρονος «τσέπωνε» το χρηματικό ποσό το οποίο δεν απέδιδε στην εταιρεία που εργαζόταν και η οποία με ιη σειρά της δεν απέδιδε στην εταιρεία αποστολής του δέματος.

Από την καθυστέρηση στην απόδοση των οφειλόμενων χρημάτων στην αρχική εταιρεία ζητήθηκαν διευκρινίσει με τον εκπρόσωπο της ταχυμεταφορικής στη Λάρισα, διαπιστώνοντας πως τα «απωλεσθέντα» δέματα έχουν τελικά παραδοθεί στους παραλήπτες, να καταγγέλλει την υπόθεση στην ΕΛ.ΑΣ. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του 37χρονου υπαλλήλου.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!