Υιοί Μιλτ. Πολύζου: Μια ιστορία 85 χρόνων στο ποδήλατο και τη μοτοσυκλέτα

1 20 1024x768 1

Το 1935 Μιλτιάδης Πολύζος με τον αδελφό του Νίκο Πολύζο δημιούργησαν το πρώτο κατάστημα με εμπόριο ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων στην οδό Δημητριάδος 18 στο Βόλο. Με την πάροδο του χρόνου ασχολήθηκαν με εισαγωγές ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων, μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών μέχρι το 1958 οπότε ο καθένας δημιούργησε την δικιά του επιχείρηση.

KEN 728X100 2

Ο Μιλτιάδης Πολύζος εγκαταστάθηκε στην οδό Δημητριάδος 87- Χατζηαργύρη όπου υπάρχει ακόμα το ένα κατάστημα της επιχείρησης. Το 1965 ο Μιλτιάδης Πολύζος απεβίωσε και την επιχείρηση ανέλαβαν τα ανήλικα τότε παιδιά του Γιώργος και Ανδρέας Πολύζος οι οποίοι μετονόμασαν την εταιρεία σε ΥΙΟΙ Μ. Πολύζου. Η εταιρία από τότε είχε ανοδική πορεία με αποτέλεσμα το 1987 να δημιουργηθεί το νέο 5 όροφο κατάστημα στην οδό Δημητριάδος 77- Κοραή ενώ παράλληλα διατηρεί και το παλιό κατάστημα στην οδό Δημητριάδος 87- Χατζηαργύρη.

Στο κατάστημα θα βρείτε ο,τι χρειάζεστε για το ποδήλατο και την μοτοσυκλέτα
Το κατάστημα Αφοι Μιλτιάδη Πολυζου λειτουργεί στην οδό Δημητριάδος με Κοραή σ’ενα 4ώροφο κτήριο. Εκεί θα βρείτε οτι χρειάζεστε για το ποδήλατο και τον ποδηλάτη. Περισσότερα από 1000 ποδήλατα, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, ρουχισμό είναι στη διάθεσή σας. Έπισης παρέχετε service, σένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο, με το καταλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Στο κατάστημα εκτος απο ποδήλατα, θα βρείτε οποια καινούργια μοτοσυκλέτα ψάχνετε καθώς και αξεσουαρ για τον αναβάτη; οπως επίσης μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Διαθέσιμες μάρκες : Ideal, Bianchi, Giant, Scott, Electra, Cross, Ballistic, Leader, MBM, Clermont, KCP, DHS, Merida και όποια αλλη επιθυμείτε.

Διαθέσιμες μάρκες moto: Kymco, Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki, Peugeot, Sym και όποια αλλη προτιμάτε.

ΥΙΟΙ ΜΙΛΤ. ΠΟΛΥΖΟΥ
Δημητριάδος 77-Κοραή, Βόλος
2421025938
[email protected]

error: Content is protected !!