Κανένα ελαφρυντικό για το Διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

2943436
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 10:29

728X100 3 1

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής και στον Γιώργο Ρουπακιά.

Ειδικότερα, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στα επτά στελέχη της Χρυσής Αυγής που αποτελούσαν το διευθυντήριο της οργάνωσης, ενώ κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε για τους περισσότερους βουλευτές που έχουν κριθεί ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

Παράλληλα, κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στον Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα, στην επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες.

Αντίθετα, ελαφρυντικά αναγνωριστήκαν σε όσους είχαν μικρή συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και στους πρώην βουλευτές Μπούκουρα και Αλεξόπουλο για καλή συμπεριφορά μετά την πράξη και στους Αρβανίτη και Μίχο για σύννομο βίο και ειλικρινή μεταμέλεια αντίστοιχα. 

Σε οκτώ κατηγορούμενους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Τρεις εξ αυτών εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, τέσσερις εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων και ένας σε επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ. Πρόκειται για τους Αναδιώτη, Τσακανίκα, Αγριογιάννη, Ευγενικό, Χατζηδάκη, Χρυσαφίτη και Παπαδόπουλο. Επιπλέον, στους Δήμου και Σκάλκο το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Στο Εφετείο η Μάγδα Φύσσα 

Στο Εφετείο έφτασε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί η Μάγδα Φύσσα, όπου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα. 

Η κα. Φύσσα δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα του Εφετείου.

Προσαγωγή οπαδών της Χρυσής Αυγής

Σε προσαγωγή 12 οπαδών της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν στο Εφετείο προκειμένου να υποστηρίξουν τον Γιάννη Λαγό προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από ένταση με μέλη του ΠΑΜΕ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 10:53

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!