ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ο ρομαντικός στολισμός της γαμήλιας δεξίωσης

427180
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, 11:00

KEN 2

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου αποφάσισαν να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους στις Σπέτσες σε μια τελετή που έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Το ζευγάρι κατέφθασε με καΐκι στον χώρο του μυστηρίου, με τον γαμπρό να φτάνει πρώτος και τη νύφη να ακολουθεί λίγη ώρα αργότερα. Η Ελεωνόρα και ο Σπύρος είχαν στο πλευρό τους λίγους συγγενείς και φίλους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν και δημοσίευσε το Spetses events, εντυπωσιακά κηροπήγια και ανθοδέσμες ήταν αυτά που κοσμούσαν τα τραπέζια. Μάλιστα, τα λουλούδια που κυριαρχούσαν στα βάζα ήταν οι  ήλιοι. Την επιμέλεια της διακόσμησης ανέλαβε η Αργυρώ Μπεζάτη, η οποία με την 20ετή εμπειρία της στο χώρο των διοργανώσεων κατάφερε να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία του ζευγαριού.

Χαρακτηριστικό είναι, πως πάνω στο τραπέζι και μπροστά από την κάθε θέση των καλεσμένων υπήρχε από ένα μπολάκι με ρύζι και από ένα ρόδι.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!