Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της Νίκης Βόλου για τη «Φλόγα»

podilatodromia floga1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με “σύμμαχο” τις καλές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, η ποδηλατοδρομία για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” που διοργανώθηκε, από το τμήμα ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με πρωτοβουλία του αθλητή του Συλλόγου Άγγελου Κριτσιώτη και του υπεύθυνου τμήματος ποδηλασίας κ.Σπύρου Μορφόπουλου.

KENT728X100 1

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Άναυρο, όπου τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτησαν για την ενίσχυση της “ΦΛΟΓΑΣ”.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών, τονίζοντας ότι “Αποτελεί χρέος όλων μας να στηρίξουμε τέτοιες κοινωνικές δράσεις και είναι μία ακόμη ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον αγώνα ζωής που δίνουν οι οικογένειες και τα παιδιά τους, για να κερδίσουν το στοίχημα για ζωή”.

Μάλιστα, μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ” στη Μαγνησία Ντίνα Τριανταφύλλου, η οποία με τη σειρά της, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη διοργάνωση αλλά κι όλους όσους συμμετείχαν και συνέδραμαν για την επιτυχή έκβαση, δεσμεύτηκαν και γι άλλες κοινές δράσεις στο μέλλον, για την ενίσχυση της “ΦΛΟΓΑΣ”.

Ο Σύλλογος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για την ασφάλεια και την υγειονομική κάλυψη που παρείχαν στην ποδηλατοδρομία, καθώς και τον Κώστα Κλειτσογιάννη, για την εθελοντική κάλυψη της διοργάνωσης με πλούσιο φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό.

error: Content is protected !!