Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival στον Βόλο

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ φωτογραφία 3

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ έδωσε δυναμικό παρόν στο 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival 2020, στηρίζοντας ως Μεγάλος Χορηγός αυτή τη γιορτή του αθλητισμού στον αγαπημένο λόφο Γορίτσας στην πόλη του Βόλου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ασφάλεια την Κυριακή 11 Οκτωβρίου από το Σύλλογο Υγείας Δρομέων Βόλου τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

KEN 728X100

Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του να βρίσκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται σε κάθε ευκαιρία, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ένωσε τις δυνάμεις του με το Σύλλογο Υγείας Δρομέων Βόλου και στάθηκε αρωγός στη διοργάνωση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, ανέλαβε να καλύψει τις ανάγκες για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση και το ρουχισμό των αθλητών, καθώς και την παροχή ατομικών υγιεινών σνακ κατά τον τερματισμό τους. 

Σημειώνεται ότι το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival περιλάμβανε 2 αγώνες δρόμου 15 χλμ. και 6 χλμ., ανάβαση λόφου 2,1 χλμ., αγώνα mountain bike 20 χλμ. και συμβολικό παιδικό αγώνα 500 μ. με διαφορετικές ώρες και σημεία εκκίνησης, σε πλήρη συμμόρφωση με τις κατευθύνσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

error: Content is protected !!