Βόλος: Πέρασαν από έλεγχο κορωνοϊού οι υπάλληλοι του Δήμου

20201013 090948
stergiou
fotou
728x110 3

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα μοριακά τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου Βόλου που εργάζονται στο κεντρικό δημαρχιακό κατάστημα και στο κτήριο Σπιίρερ, όπου και εργάζονται οι δύο υπάλληλοι που διαπιστώθηκε ότι έχουν προσβληθεί από τον covid-19, από ειδικά υγειονομικά συνεργεία της κλινικής “ΑΝΑΣΣΑ”

KENT728X100

Οπως υπογράμμισε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, τα τεστ έγιναν με δική του απόφαση σε περίπου 180 άτομα και τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Εδώ και έξι χρόνια που είμαστε στο τιμόνι της Δημοτικής Αρχής, τόνισε ο κ. Μπέος, όλες μας οι πράξεις και οι αποφάσεις είναι δημόσιες και καθαρές γιατί δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε και να φοβηθούμε. Εχουμε χρέος και το κάνουμε να ενημερώνουμε τους πολίτες

Και σε αυτή την περίπτωση των δύο κρουσμάτων έγιναν όλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλαδή άμεσες απολυμάνσεις, ενώ επιπλέον προχωρήσαμε στα τεστ με δική μου απόφαση. Εύχομαι να μην υπάρξουν άλλες παρενέργειες, αν και φοβάμαι ότι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στη χώρα θα έχουμε κρούσματα συνεχώς

Εμείς πάντα θα ενημερώνουμε και θα παρεμβαίνουμε όπου επιτρέπουν οι αρμοδιότητες μας. Οπως πχ. στα σχολεία όπου κάθε μήνα κάνουμε απολυμάνσεις είτε υπάρχουν κρούσματα είτε όχι. Το ίδιο θα γίνει μέσα στην ημέρα και στο κλειστό του ΕΑΚ όπου υπήρχε ένα τουρνουά και μας ενημέρωσαν ότι διαπιστώθηκε ένα κρούσμα.

Ο κ. Μπέος διατύπωσε και μια αιχμή για την πρόεδρο του συλλόγου των εργαζομένων των ΟΤΑ , που η ίδια δημοσιοποίησε ότι νοσεί, λέγοντας ότι “το μόνο ευχάριστο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι σαν συνδικαλίστρια δεν πατάει ποτέ στη δουλειά της και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να κόλλησε κάποιους συναδέλφούς της”

error: Content is protected !!