Συνάντηση Δημάρχου Ρήγα Φεραίου με εκπροσώπους της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας

NASIKAS PYROSVESTES
stergiou
fotou
728x110 3

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 μεταξύ του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρη Νασίκα, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, κ. Δημήτρη Παλληκάρη και του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Γιώργο Παπαδάμ από πλευράς Δήμου Ρήγα Φεραίου και της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, με εκπροσώπους τον Πρόεδρο της Ένωσης, κ. Απόστολο Κουφογεώργο και τον Αναπληρωτή Γραμματέα, κ. Νίκο Γκιόκα.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε άριστο κλίμα για τα θέματα που απασχολούν τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους και ζήτησαν από τον Δήμο τη χορήγηση υλικού ατομικής προστασίας.
Η συνεργασία τους είναι άψογη και ο Δήμος παραμένει αρωγός σε κάθε ζήτημα που αφορά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους υπαλλήλους της, καθώς συμβάλλουν ενεργά σε κάθε πρόβλημα πολιτικής προστασίας που ανακύπτει, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νασίκας.

728X100

«Ευχαριστούμε» από τους Πυροσβέστες

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων του Ν. Μαγνησίας ευχαρίστησε προσωπικά τους φορείς του Δήμου Ρήγα Φεραίου για τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα: Ευχαριστώ προσωπικά τον Δήμαρχο Κο Νασίκα Δημήτριο, τον Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου Κο Παπαδάμ Γεώργιο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κο Παλληκάρη Δημήτριο! Είναι πάντα δίπλα μας και το αποδεικνύουν!

error: Content is protected !!