ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφύλιος στην τοπική ΝΔ – Σκοτώνονται οι βουλευτές

Στιγμιότυπο 2019 12 22 12.32.07 μμ 1024x586 780x405 1
stergiou
fotou
728x110 3

Συνεχίζεται η εμφύλια σύγκρουση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με την εσωστρέφεια να έχει δώσει τη θέση της στο κλίμα ενθουσιασμού που υπήρχε μετά τη μεγάλη νίκη στις περσινές εκλογές.

728X100 3

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ταλανίζεται σε τοπικό επίπεδο από ανταγωνισμούς των βουλευτών του, με τον μόνο που κρατά ουδέτερη στάση να είναι ο Θανάσης Λιούπης.

Όσοι γνωρίζουν τι λέγεται στα πηγαδάκια και εντός των τοίχων των πολιτικών γραφείων μιλούν για άνευ προηγουμένου ρήξη μεταξύ των βουλευτών. Όμως το τελευταίο διάστημα, η κατάσταση ξέφυγε και οι κόντρες έλαβαν δημοσιότητα με τον Κωνσταντίνο Μαραβέγια να κατηγορεί τη Ζέττα Μακρή οτι καπηλεύεται το έργο του συναδέλφου της, κατηγορία που δεν έμεινε αναπάντηση από την παλιά καραβάνα της τοπικής ΝΔ.

Στον “χορό” της εσωστρέφειας όμως μπήκε σήμερα με ανακοίνωσή του και ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, εξηγώντας τους λόγους που δεν επιθυμεί αντιπαραθέσεις, αλλά αφήνοντας την αιχμή του για την κ. Μακρή, λέγοντας:

«Οι πολίτες μάς κρίνουν όλους. Και η κρίση τους είναι νωπή ακόμη».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr το θέμα έχει φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου και οι συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη θέλουν να δώσουν ένα τέλος στις κόντρες, που μόνο κακό κάνουν στο κόμμα.

error: Content is protected !!