ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Τζώρτζια Βαϊνά μιλά για την εγκυμοσύνη και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της

427574
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, 18:30

KENT728X100 1

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζώρτζια Βαϊνά καθώς σε λίγους μήνες θα φ’ερει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Νίκο Δρούγκα.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από το σύντροφος της, Νίκο Δρούγκα, σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, τα Μετέωρα.

«Ναι έγινε η πρόταση γάμου, και έγινε με πολύ όμορφο τρόπο. Εγώ είμαι από τα Μετέωρα. Είναι ένα μέρος που αγαπάω πάρα πολύ. Ένα μαγικό μέρος και ο σύντροφος μου, σκέφτηκε τι άλλο; Να μου τα κάνει εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της η Τζώρτζια είπε: «Το βιώνω πάρα πολύ καλά σχετικά με άλλες κοπέλες που έχω ακούσει, φίλες μου, που την έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολα με εμετούς και αυτά. Βέβαια είχα και εγώ αυτά τα συμπτώματα της ναυτίας, που δεν είναι και πολύ εύκολα. Τώρα είμαι καλύτερα σε αυτή την περίοδο των έξι μηνών. Δεν έχω κάποια από αυτά». Ακόμη, ανέφερε ότι το μωρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο περίπου στα τέλη Ιανουαρίου.

Το ζευγάρι προγραμματίζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας του χρόνου το Σεπτέμβριο και επιθυμεί την ίδια ημέρα να γίνει και η βάφτιση του παιδιού του: «Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο με βάφτιση με το καλό του χρόνου το Σεπτέμβριο. Κουμπάρα  η Ραμόνα , νονά και μία άλλη φίλη του χώρου, μου είχε πει ότι θέλει πάρα πολύ και η Χριστιάννα η Γαλανοπούλου, Τώρα θα δούμε αν θέλει και κάποιος άλλος να γίνει νονός ή νονά».

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!