ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην τελική επιλογή και αξιολόγηση η Μ. Ξύδη

ΦΩΤΟ ΞΥΔΑ ΜΑΡ
stergiou
fotou
728x110 3

Στην διαδικασία τελικής επιλογής και αξιολόγησης  του κλιμακίου Κεντρικής Ελλάδος κοριτσιών επιλέχθηκε η αθλήτρια  του τμήματος Βόλεϊ Μαρία Ξένια  Ξύδη.

KENT728X100

Η  Μαρία  Ξένια Ξύδη  φετινό απόκτημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ  έχει γεννηθεί το 2006 και αγωνίζεται στην θέση  libero. Ξεκίνησε σε ηλικία 5 ετών στην ακαδημία του Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ , συμμετείχε σε όλα τα αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα και στο τμήμα γυναικών αγωνιζόμενη σε όλες τις θέσεις . Το 2016-17 είχε συμμετοχή στην γυναικεία ομάδα του ΓΣ Αλμυρού στην Β εθνική ,το  2017-18 αγωνίστηκε στο  F4  ΕΣΠΕΚΕΛ παγκορασίδων με τον ΓΣ Αλμυρού ,το 2018-19 αγωνίστηκε  πάλι στο  F4 ΕΣΠΕΚΕΛ κορασίδων  που συνδυάστηκε με  άνοδο των κορασίδων του ΓΣ Αλμυρού  στην Α κατηγορία της ΕΣΠΕΚΕΛ. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και  στην γυναικεία ομάδα του ΓΣ Αλμυρού  που ήταν πρωταθλήτρια του τοπικού πρωταθλήματος  της ΕΣΠΕΚΕΛ φθάνοντας ως την διαδικασία  μπαράζ ανόδου για την Β εθνική . Την περίοδο  2019-2020  μεταγράφηκε  στον Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ και συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά Τμήματα (παγκορασίδων, κορασίδων) όπως  και στο γυναικών που έφθασε μέχρι  την διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Β’ εθνική.

 Το 2020  ήρθε  στο γυναικείο τμήμα του Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η διοίκηση του Συλλόγου μας ευχαριστεί τον ΓΣ Βόλου όπως και τον προπονητή  Μαρίνο Κουτσογιάννη  για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Η Μ Ξύδη έχει συμμετοχή σε όλα τα κλιμάκια της ΕΣΠΕΚΕΛ που αφορούν την ηλικία γεννηθέντων το 2006. 

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει την αθλήτρια για την επιλογή της  στην τελική αξιολόγηση και της εύχεται  καλή συνέχεια και επιτυχίες με τα χρώματα του Συλλόγου μας. 

error: Content is protected !!